Algemeen

Een blik vol werknemers?

Het leven van een werkgever in de bouw of het verkeer gaat niet altijd over rozen. Soms heb je van een opdrachtgever voor bijvoorbeeld een huis of een nieuwe weg een opdracht gekregen. En precies wanneer er echt haast achter zit, vallen je werknemers uit. Helaas is er geen blik met werknemers dat je in dergelijke gevallen open kunt trekken. En een project kan vaak niet wachten. De opdrachtgever maakt het echt niet uit dat een kwart van je werknemers ineens uitvalt door ziekte, verhuizing of carrièreswitch, ze willen gewoon het project af zien op de afgesproken datum, of zo snel mogelijk. Er bestaan gelukkig bureaus die zich specialiseren in het bieden van mankracht voor projecten in de bouw of diensten in het verkeer. Wanneer je een tekort hebt aan personeel, maar wel een project om af te ronden, kan je overwegen om een uitzendbureau te benaderen.

Geschikt uitzendbureau

Zoek je een Uitzendbureau Amsterdam? Dan is Binck is een goed voorbeeld van zo’n uitzendbureau. Dit bureau levert mankracht voor allerlei klussen in de bouw en het verkeer. Ze kunnen bijvoorbeeld verkeersregelaars leveren, maar ook timmermannen, bouwopruimers en asbestsaneerders. Ze kunnen ook keetdames en -heren aanleveren. Dit zijn mensen die zorgen dat de bouwkeet er tip top uitziet, en de andere bouwvakkers lekker hun werk kunnen doen. Binck zorgt ervoor dat er alleen keetdames en keetheren die zelf stevig in hun schoenen staan op jouw bouwkeet staan. Deze mensen hebben al ervaring in het werken op een bouwkeet, en zullen niet voor het eerst meemaken hoe het er daar soms aan toe kan gaan.

Gemotiveerde werknemers

Een belangrijk aspect aan dit uitzendbureau is dat je weet dat de werknemers echt gemotiveerd zijn, en kennis hebben van zaken. Er wordt gewerkt met een team van vaste werknemers. Uitzendbureau Binck heeft eigen opleidingen die zij aan de werknemers geeft. Dit uitzendbureau is een erkend Leerbedrijf. Het zal dus niet gebeuren dat een werknemer aan komt zetten bij jouw bouwplaats die vervolgens telkens verteld moet worden wat wel of niet te doen. Of dat je eigenlijk dubbel betaalt, omdat de werknemer van het uitzendbureau alle trucjes van het vak nog moet leren van een andere werknemer. Binck heeft mensen met vele verschillende expertises in dienst. Je hoeft dus niet bij meerdere uitzendbureaus tegelijk mensen te ‘halen’. Het is ook een persoonlijk uitzendbureau, met banden met het personeel. Doordat het personeel echt betrokken wordt, zal er ook minder verzuim zijn.

Comments are Closed

Theme by Anders Norén