Online

Zo heb je nooit printerproblemen

printer

Voor een bedrijf is het meer dan belangrijk dat de presentatie van papieren en dergelijke er altijd goed uit ziet. Ook thuis wil je natuurlijk graag dat alles goed uit de printer komt, maar op je werk is het nog een stuk belangrijker. Documenten worden steeds vaker online doorgestuurd en gedeeld maar soms moet je ook met een geprinte versie ergens aankomen. In deze blog helpen we je bij het presenteren van papier. Het is immers heel zonde als men een verkeerde indruk van jou en je bedrijf krijgt door een lelijk stuk print.

Zo voorkom je dat het  fout gaat.

Ten eerste is het belangrijk dat je altijd zorgt voor voldoende cartridge. Zo kun je voorkomen dat de toner opraakt en de printer niet meer zij werk kan doen. Het ergste wat je als bedrijf kan overkomen is, doorgeven dat je iets uitprint en het vervolgens helemaal niet kunnen doen. Weet waar je het online kunt vinden en regel de bestellingen van cartridge online. Als je niets op papier kunt krijgen uit de printer is dat namelijk wel een erg zielig verhaal om te vertellen. Check dus regelmatig de printer om dit soort vervelende situaties altijd voor te zijn.

Het papier is op

Een veel voorkomend probleem bij het printen is toch vaak het tekort aan papier. Je hoort vaak dat het papier moet worden bijgevuld. In veel gevallen met de printer is het papier niet per definitie op, maar weet men niet hoe het bijgevuld moet worden. Het is dus slim om er voor te zorgen dat al je medewerkers weten hoe zij met de printer moeten omgaan. Probeer daarnaast ervoor te zorgen dat je meer dan alleen a4 papier hebt, maar ten alle tijden de meeste voorraad in dit formaat.  Je weet dan zeker dat je altijd de simpele dingen als een brief voor een handtekening of iets dergelijks kunt printen.

Huisstijl

Het bespaart je veel moeite als je er voor zorgt dat je altijd in kleur kunt laten printen. De huisstijl zal er namelijk anders uitzien als je in zwart/wit print.  Het is dan ook gewoon beter om alles in kleur te printen. Mensen zullen de brieven van het bedrijf en dergelijken meteen herkennen, want kleur speelt daar een grote rol bij. Heb je nog geen logo of iets dergelijks boven de standaard lay-out, ga dit dan meteen regelen. Wanneer jij je hier aan houd zal het met printen niet snel mis gaan.

Comments are Closed

Theme by Anders Norén