Online

Pauls Boutique: de meest unieke tassen!

pauls boutique

Ben je op zoek naar een mooie nieuwe tas of portemonnee? Dan ben je bij Pauls Boutique aan het juiste adres. Dit merk maakt al bijna 20 jaar de allermooiste handtassen, schoudertassen en portemonnees door street style te mixen met high fashion door de beste designers. Zo krijg je producten die jouw eigen stijl uitdrukken maar toch praktisch blijven. Ideaal voor een tas dus!

Geschiedenis van Pauls Boutique

Pauls Boutique werd opgericht in 2000 door het creatieve duo Paul Slade en Emma Minford. Met veel innovatieve ideeën en stoere designs openden zij een kraam in de Portebello markt in London. Hoewel onverwacht kwam er een enorme respons uit voort en grote waardering van de prachtige designs en stijlen. Inmiddels in Pauls Boutique uitgegroeid tot een globaal modemerk, met producten in de voorraadkasten van allerlei verschillende winkels in wel twintig landen, waaronder premium warenhuizen en in Zuid Korea zelfs zelfstandige winkel filialen.

Waar Pauls Boutique voor staat

Het leven is te kort om saaie tassen te dragen, aldus Paul Slade van Pauls Boutique zelf. En zo is het maar net – veel winkels verkopen erg simpele designs, hebben alleen tassen die onbetaalbaar zijn, te deftig of juist te kinderlijk. Paul wil mensen de kans geven om zichzelf te laten zien en hun stijl te uiten door middel van hun tassen. Want met een tas breng je je hele outfit samen, wat je stijl ook is. Pauls Boutique heeft bontgekleurde roots in Engeland, wat het merk vanaf het begin gevormd heeft. Ze blijven geïnspireerd raken door de levendige en bruisende straten van Londen. Het merk maakte een naam voor zichzelf door een aantal duidelijk kenmerkende karakteristieken: een unieke personaliteit, quirky printjes, en luide en felle kleuren handig verpakt in vooruitstrevende ontwerpen. Hoe ver ze ook kwamen en hoe groot het merk ook groeide, volgens Pauls Boutique is de truc om altijd dichtbij jezelf te blijven, en niet te vergeten waar je vandaan kwam en wat je dat eerste sprongetje gaf.

Mode voor de Londen girl

Het merk heeft Engelse roots en wordt hier nog steeds door geïnspireerd in alle designs. Felle kleuren, wilde printjes, stoere en unieke ontwerpen, maar wel volwassen en modern blijven. Zo maakt Pauls Boutique de ideale tassen voor juist de mensen die altijd gedacht hebben dat er voor hun geen geschikte tas te vinden was. Volwassen, maar toch stoer; Modern, maar toch klassiek; Uniek, maar toch passend bij jou, hoe veel je stijl ook veranderd. Textuur, prints, zachte explosies van neon – de Pauls Boutique spirit blijft uniek.

Comments are Closed

Theme by Anders Norén