Dienstverlening

opleiding vertrouwenspersoon zorg

opleiding vertrouwenspersoon zorg

Opleiding vertrouwenspersoon zorg! Mensen in de zorg komen terecht in een nieuwe omgeving die niet vertrouwd is. Vaak weten ze niet eens wat er allemaal met ze gaat gebeuren. Dit geeft vraagtekens uiteraard vraagtekens. Vraagtekens veroorzaken vaak onzekerheid. Er kan een visuele cirkel ontstaan waar zo iemand in beland in een ziekenhuis. Het is u vast opgevallen dat de gezichten in een ziekenhuis enigszins grauw staan. Als u net als ons vindt dat dit onrechtvaardig is dat ziekenmensen zich ook nog eens onbegrepen en wellicht alleen voelen schrijft u zich dan nu in voor een opleiding vertrouwenspersoon zorg. Het is tevens ook uit onderzoek gebleken dat mensen die mentaal in orde zijn, dus zich mentaal goed voelen sneller genezen. Dus buiten het feit dat het een humane keuze is om hier aan mee te doen. Is het ook nog een economische keuze want mensen zullen sneller genezen (uiteraard niet in alle gevallen) De voornaamste reden om mee te doen aan deze cursus is voor uw eigenontwikkeling. Het voeren van dit soort gesprekken zullen u verder helpen in het leven. Het zijn allemaal lastige gesprekken waar je een juiste toon moet aanslaan. Hier zult u in uw privé leven en in uw zakelijke leven nog veel aan hebben.

 

zelfontwikkeling opleiding vertrouwenspersoon zorg

Voor dat u een vertrouwenspersoon kan worden in de zorg zijn er verschillende facetten die u moet trainen waardoor u succesvol kan worden als een vertrouwenspersoon, er zijn namelijk technieken voor het aanpakken van dit soort gesprekken. De opleiding is een vier daagse cursus voor vertrouwenspersoon zorg.

 

Deze cursus biedt een combinatie van twee zaken:

  • opleiding vertrouwenspersoon ongewenste omgangsvormen
  • opleiding vertrouwenspersoon ongewenste integriteit

 

Volgens ons zijn dit de twee zaken waar wij hulp mee kunnen bieden en wat het meeste nodig is. Wij zullen aangeven hoe je in moet spelen op deze verschillende situaties. Wat de verschillen zijn en hoe je hier op een goeie manier om kan gaan. Hiervoor moet je begrijpen hoe een persoon denkt. Als je dit weet kan je daar op in spelen.

 

Wij verdelen de omgang met mensen die wij proberen te helpen op de zaken hierboven genoemd in drie verschillende punten: verantwoordelijkheid, werkwijze en taken. Uiteraard is het zo dat je deze nog moet invullen en uiteraard leert u tijdens de opleiding ook nog om hier een houding over te geven. Een opleiding vertrouwenspersoon zorgt er dus voor dat u altijd een professionele houding kunt aanmeten.

 

Waar volg ik een opleiding vertrouwenspersoon zorg

De opleiding vertrouwenspersoon zorg kunt u op meerdere locaties volgen. Namelijk in:

  • Den Bosch (10)
  • Zwolle (12)
  • Gouda (12)

De cijfers tussen haakjes staan voor het maximaal aantal deelnemers. We werken dus met kleine groepjes waardoor wij iedereen in de groep de nodige aandacht en tijd kunnen geven waardoor wij een gedegen opleiding kunnen garanderen. Tevens zijn al onze instructeurs opgeleid voor het begeleiden van vertrouwenspersonen. Dit geeft aan dat er gesproken word vanuit expertise en vakgebied. Ik nodig u dus uit om een kijkje op de site komt nemen om al competenties te bekijken die u zal verbeteren.

Comments are Closed

Theme by Anders Norén