Online

Deze fases kent een kapotte telefoonscherm

scherm

Niet alles kun je zien aankomen. Gek genoeg zijn het vooral de vervelende dingen die erg onverwachts gebeuren. Zo gebeurt het bijvoorbeeld nogal vaak dat mensen hun telefoon laten vallen. Je raad het al, in veel gevallen is je telefoon dan ineens stuk. Soms gaat het om een heel klein beetje schade, maar het kan af en toe nog weleens erg slecht aflopen. Gelukkig zijn er tegenwoordig ook reparatiebedrijven die hun service volledig online aanbieden. In de drukke tijd waar we in leven is dat erg handig natuurlijk. In deze blog doorlopen we een iphone scherm reparatie, want niet elke schade is hetzelfde.

Een kleine barst

Als je iemand bent die altijd heel zorgvuldig met een iphone omgaat en het een keer laat vallen kan dit gebeuren. Je scherm krijgt een klein barstje. Naast dat je (als je heel goed kijkt) een barst zit, is er verder niks te merken. Het idee dat je telefoon stuk is kan alleen wel erg vervelend zijn. Ondanks dat het niet echt storend hoeft te zijn is het wel aan te raden om de barst in het scherm te laten repareren.

Goed gevallen

Er zijn twee mogelijke oorzaken bij een telefoon met meerdere barsten in het scherm. Het kan zijn dat je na de eerste barst de telefoon nooit hebt laten repareren of je hebt de iphone op stenen laten vallen. In beide gevallen moet je voorzichtig zijn voor splinters. Het zou namelijk zomaar zo kunnen zijn dat je de splinters in je vingers krijgt tijdens het swipen op je scherm. Als je telefoon heel veel barsten heeft wordt het al lastig om alles goed te zien. Het is erg storend en de meeste mensen gaan toch voor een iphone scherm reparatie als hun telefoon er zo uitziet.  De schrik is misschien zelfs zo groot dat er nog een glasplaatje op geplaatst wordt.

Je scherm en display zijn stuk

Het allerergste is wanneer je niets meer kunt zien op het beeldscherm. De telefoon geeft gekleurde vlekken of strepen aan en het glas ligt er ook aan alle kanten af. In dit geval heb je weinig andere keus. De telefoon is niet meer te gebruiken dus moet je deze wel laten maken. Het lijkt snel alsof je hele telefoon stuk is, maar een defecte display valt onder een iphone scherm reparatie.  Probeer na de reparatie een extra goed hoesje en een schermplaatje te gebruiken. Zo voorkom je dat het nog een keer zal gebeuren.

Comments are Closed

Theme by Anders Norén