Algemeen

De bedrijfskleding bedrukken

Bedrijfskleding bedrukken

Je laat bedrijfskleding bedrukken of wilt bijvoorbeeld een polo ontwerpen en deze voor je collega’s laten bedrukken. Je wilt voor herkenbaarheid zorgen en de naamsbekendheid van je bedrijf vergroten door je werkkleding te laten bedrukken. Nadat het proces begint met bedrijfskleding ontwerpen, zorgt de drukker ervoor dat de bedrukking op zo goed mogelijke wijze op de kleding gedrukt wordt. De drukkers van nu beschikken daarvoor over speciale technieken die de mooiste bedrukking mogelijk maakt. Als de drukker het werk gedaan heeft, dien je er zelf voor te zorgen dat de bedrijfskleding zo mooi mogelijk blijft. Om dat te bewerkstelligen, geven je alvast wat tips.

Lijst met wasvoorschriften bij levering van de kleding

Vooropgesteld: aan elke bedrukkingstechniek kleven zowel voor- als nadelen. De drukker zal je hier alles over vertellen Zeker belangrijk is de mate van was- en strijkbaarheid van de kleding. Een goede drukker zal je bij het afleveren van de bestelling ook de wasvoorschriften overhandigen. Let bij het wassen van je reguliere kleding goed op dat je de bedrukte kleding er niet zomaar bij in gooit. Er kan immers sprake zijn afwijkende wasvoorschriften. Overleg voor je werkkleding laat bedrukken met de drukker over de kwaliteit.

Goedkoop kan duurkoop worden

Kies niet zomaar voor de goedkoopste leverancier, want goedkoop kan zomaar duurkoop betekenen en als de kleding snel van mindere kwaliteit wordt dan is het geen reclame meer voor je bedrijf. Verder is het bij bedrijfskleding bedrukken goed om na te denken hoe lang je wilt dat de kleding meegaat en besluit al voor je kiest voor bedrijfskleding bedrukken of je gaat kiezen om de kleding collectief te wassen of dat dit individueel gebeurt.

Wasmiddel met zo weinig mogelijk bleekmiddel

Uiteraard wil je dat je bedrijfskleding zo lang mogelijk in goede staat blijft. Wat je dan zeker niet moet doen is kleding die niet gesublimeerd of geborduurd is de eerste tien dagen beslist niet wassen. Om goed te hechten heeft de bedrukking namelijk wel even de tijd nodig. Wil je bedrijfskleding bedrukken en die lang mooi houden, kies er dan de eerste paar keren voor om zo koud mogelijk te wassen. Wat je zeker wel moet doen is kleding die vies is en waarin gezweet is zo spoedig mogelijk wassen.

Was binnenstebuiten en centrifugeer de eerste keren niet

Heb je bedrijfskleding laten bedrukken en was je die kleding uit? Bescherm de kleding dan door het binnenstebuiten te wassen en centrifugeer zeker de eerste keer niet. Daarna kan dit wel, maar doe dit zo kort mogelijk. Wil je zo lang mogelijk plezier hebben van de werkkleding, dan gebruik je niet het goedkoopste wasmiddel, maar het beste wasmiddel met zo weinig mogelijk bleek. Wat je zeker ook niet moet doen is te heet wassen en gebruik maken van een droogtrommel. De combinatie van droogtrommel en bedrukking is niet de beste. Bedrijfskleding bedrukken kan betekenen dat je kiest voor zeefdruk of technieken waarbij de bedrukking ogenschijnlijk op de kleding ligt. Is dit het geval, strijk de kleding dan binnenstebuiten en zorg dat het strijkijzer niet te heet wordt. Voor kwalitatief goed bedrukte bedrijfskleding kun je terecht bij Hurricane.nl.

 

 

 

Comments are Closed

Theme by Anders Norén