Dienstverlening, Verhuur

Voor bedrijven is een afvalcontainer huren een goed idee

Afvalcontainer huren

Een afvalcontainer huren lijkt iets wat je alleen doet als je acuut meer ruimte nodig hebt om van je afval af te komen. Zo is een afvalcontainer huren bijvoorbeeld heel gebruikelijk bij een grote verbouwing of een grote opruiming. Maar wist je dat voor bedrijven een afvalcontainer huren (en laten legen) ook prima te doen is? Als je de afspraak maakt dat de container één of twee keer per week geleegd dient te worden, is je afval iedere keer mooi weg voor de boel begint te stinken. Want stank in de buurt van je bedrijf? Dat wil je natuurlijk voorkomen.
Afvalcontainer huren

Een afvalcontainer huren voor je papier

In veel gemeentes is het gebruikelijk om je papier eens in de twee weken aan de weg te zetten. De lokale verenigingen zijn er weer erg blij mee. Zij krijgen dan (een deel van) de opbrengsten. Maar wat nou als je héél veel papier verwerkt binnen je bedrijf? Bijvoorbeeld als je een drukkerij of uitgeverij hebt? Een afvalcontainer huren voor papier is dan heel slim. Er liggen geen stapels papier meer in de weg. Dozen kunnen direct opgeruimd worden. Voor het algehele overzicht is een afvalcontainer huren een prima idee.

Een afvalcontainer huren voor je bloemen

Wanneer je een bloemenwinkel hebt, zul je helaas met enige regelmaat wat bloemen of planten moeten weggooien. Ze raken dan toch “af”. Omdat in Nederland heel hard gewerkt wordt aan het op de juiste manier scheiden van afval, is een afvalcontainer huren voor groenafval een prima plan. Je werkt dan mee aan een beter milieu, zelfs wanneer je bloemen en planten moet weggooien. Je laat de afvalcontainer precies zo vaak legen als jou het best uitkomt. Dat kan in de zomer best vaker zijn dan in de winter. Hierover zijn prima afspraken te maken.

Een afvalcontainer huren voor je school

Iedereen weet dat er in een school flink wat spullen gebruikt worden. Voor het knutselen, het buitenspelen, maar ook voor de reguliere lesstof zijn best wat materialen nodig. En soms gaan deze materialen stuk of worden ze overbodig. Het is dan zonde van de ruimte om alles maar te blijven bewaren. Sommige spullen geef je weg aan (oud)leerlingen, andere breng je naar de kringloop. Toch blijft er ook altijd échte troep over. Een afvalcontainer huren zo vlak voor de vakantie is dan een prima idee. Je kunt het nieuwe schooljaar dan weer beginnen in een fris en opgeruimd gebouw.

Comments are Closed

Theme by Anders Norén