Algemeen

Ben jij alweer helemaal klaar voor het nieuwe schooljaar?

thermoskan

De vakantie loopt alweer bijna op zijn einde en dat betekent voor veel jongeren dat school weer gaat beginnen. En heerlijk de vakantie ook wel niet is, soms is het ook best fijn om weer naar school te mogen. Maar ben jij eigenlijk al helemaal klaar voor je nieuwe schooljaar? In dit blog een aantal items die sowieso zorgen voor een goede start van jouw nieuwe jaar. Want een goed begin is het halve werk toch?

Een goede schooltas

Een goede schooltas is denk ik toch wel het belangrijkste items voor iedere scholier. In deze tas vervoer jij tenslotte dagelijks je boeken, eten en drinken, laptop, schriften en ga zo maar door. Maar wat is nou eigenlijk een goede schooltas? De oldskool rugtas blijft toch wel topfavoriet nummer een. Vooral als je veel of zware spullen hebt om mee te dragen is deze tas zeker een must. De rugzak heb je tegenwoordig in heel veel verschillende soorten en maten waardoor er altijd wel een rugzak geschikt is voor jouw. Niet zo fan van een rugtas? Dan is een schoudertas misschien wel iets voor jou. Let er wel op dat de schoudertas iets minder comfortabel is mocht je veel of zware spullen meedragen. Je ene schouder wordt daar toch iets minder blij van. Reis je alleen met een laptop? Dan biedt de laptop tas voor jouw de uitkomst. De laptoptas is helemaal gemaakt voor jouw laptop en beschermt deze de gehele reis tegen vallen, stoten en zelfs tegen een onverwacht regenbuitje.

Eten en drinken

Maar hoe overleven we school nog meer naast een goede schooltas? Met eten en drinken natuurlijk. Je kan er voor kiezen om voedsel te halen in de schoolkantine maar dat kan best een duur grapje worden als je dit elke dag gaat doen. Schaf een goede broodtrommel of ander bakje aan en bereid de avond van tevoren een heerlijke lunch voor jezelf. En heb je in de morgen koffie nodig om een beetje op te starten? Schaf dan een thermoskan aan waar je, je heerlijke vers gezette koffie in mee kan nemen. En voor wie nog steeds denkt dat de thermoskan groot, log en onhandig is heeft het goed mis. Tegenwoordig bestaan er ontzettend leuke modellen die geschikt zijn om mee te nemen naar werk of school

Een laptophoes

En mocht je nou je laptop meenemen naar school en nog geen bescherming hebben voor deze waardevolle vriend? Dan raden we je heel erg aan om een laptophoes aan te schaffen. Ook al vervoer je, je laptop misschien in een laptoptas wat extra bescherming kan nooit kwaad. Je moet er toch niet aan denken dat je hem laat vallen als je hem net uit je tas haalt en er geen hoes om zit?

Comments are Closed

Theme by Anders Norén