Algemeen

Zakelijk motorrijden: hier moet je aan denken!

In ons land worden er heel veel zakelijke kilometers gereden. In de meeste gevallen betreft dit zelfs 80% van de totaal gereden kilometers per jaar. Het rijden van en naar het werk is voor veel Nederlanders dagelijkse kost. Daarnaast zijn er ook nog enkele beroepen waarbij er niet alleen van en naar het werk gereden wordt, maar tussendoor ook nog eens naar afspraken wordt gegaan. Hierdoor loopt het aantal zakelijke kilometers snel toe. En dat kost niet alleen financieel gezien veel, maar het kan ook nog eens enorm tijdrovend zijn. Het openbaar vervoer, de auto, ze hebben stuk voor stuk veel nadelen. Het is dan ook niet vreemd dat veel zakelijke rijders tegenwoordig voor het gemak van de motorfiets kiezen.

 

Caferacer kopen bij Caferacerwebshop voor het rijden van woon-werk verkeer? In dit artikel vertellen we je waar je aan moet denken en wat de praktische voordelen hiervan zijn.

 

Kies voor een betrouwbare motor

 

Wanneer je een motor voor woon-werk verkeer gaat gebruiken is het belangrijk dat deze tegen alle weersomstandigheden bestand is. Je gaat deze niet alleen maar gebruiken voor plezierritjes bij mooi weer, maar zult deze door weer en wind rijden. Hierbij is het niet alleen belangrijk dat jij weet te anticiperen op alle weersomstandigheden (weet je bijvoorbeeld de gashendels op tijd los te laten bij gladheid?), maar dat ook de motorfiets hier zelf toe in staat is. Kies daarom voor een degelijke en betrouwbare motorfiets die echt tegen een stootje kan.

Vanwege het groot aantal te rijden kilometers is het ook wel prettig als de motor zuinig rijdt. Aangezien de motor in weer en wind buiten wordt geparkeerd is het belangrijk dat het meest kwetsbare deel van de motor afgeschermd wordt. Kies daarom bij voorkeur voor een motorfiets met een cardan aandrijving. Een dergelijke aandrijving heeft veel minder last van bepaalde weertypes en bijvoorbeeld pekel bij vrieskou dan een aandrijving met ketting.

 

Betrouwbare motor gevonden? Dan zet je de knipperlichten bij Caferacerwebshop.com aan en ga je op pad. Geniet van alle praktische voordelen van zakelijk motorrijden. Ben je benieuwd naar wat deze manier van reizen jou te bieden heeft? Wij lichten ze hieronder kort toe.

 

Praktische voordelen van zakelijk motorrijden

 

Als je nog twijfelt tussen zakelijk auto- en motorrijden zal je merken dat de motor veel meer praktische voordelen biedt. Met een auto sta je op het gebied van tijdefficiëntie eigenlijk altijd 1-0 achter. Met de auto moet je bijvoorbeeld maar altijd lijdzaam aansluiten in de spits. Soms kost dit wel uren op één dag. Uren die je ook aan het werk had kunnen besteden. Het gevolg? Overwerken en vervolgens opnieuw in de spits aansluiten om veel te laat thuis te komen. Daar word je niet gelukkig van. Met een motor kun je de spits gemakkelijk omzeilen. Daarnaast hoef je – eenmaal aangekomen op de locatie – niet uren te zoeken naar een goed parkeerplekje. Je kunt je motor vrijwel overal parkeren. Ook op de stoep. Mits je hierbij geen hinder vormt voor de omstanders. Bedenk bovendien dat je – zodra je vaak pas laat vertrekt en in een woonwijk geparkeerd staat – er goed aan doet om een db killer van Caferacerwebshop.com aan te schaffen. Zo kun je geruisloos wegrijden en ben je de omgeving niet onnodig tot last.

 

Daarnaast is motorrijden ook nog eens een stuk goedkoper dan het rijden van een auto. Zeker op het gebied van maandelijkse vaste lasten. Wanneer zakelijk motorrijden betekent dat de auto de deur uit kan, zal dit enorm veel kosten schelen!

Comments are Closed

Theme by Anders Norén