Algemeen

Als je veel moet lopen, heb je goede schoenen nodig

Waldlaeufer

In veel beroepen waarin je veel moet lopen ben je verplicht om speciale schoenen aan te schaffen. Denk dan vooral aan bouwvakkers die verplicht worden om stevige werkschoenen met stalen neuzen te dragen. Ook bij andere banen kan die verplichting er zijn. Maar wat nu als je wel veel moet lopen, maar geen bepaalde schoen aan moet. Dan kun je dus zelf kiezen en kies je natuurlijk voor écht goede schoenen. Zoals Waldlaeufer. Dit zijn eigenlijk wandelschoenen, maar je kunt er ook op je werk prima mee uit de voeten. Denk je bijvoorbeeld eens in dat je een hele dag een terras loopt te bedienen? Dat red je niet op je slippertjes en dichte schoenen zijn dan al snel te warm. Waldlaeufer biedt dan uitkomst.
Waldlaeufer

Want je voeten hebben het al zwaar genoeg

Zeker wanneer je de hele dag aan het lopen bent. En al helemaal wanneer je regelmatig met zware dingen, zoals volle dienbladen, loopt te slepen. En wat denk je van een oneffen ondergrond? Terrasjes zien er erg leuk uit als ze op klinkers geplaatst zijn, maar het is funest voor je voeten. Goede schoenen zijn dan belangrijker dan je denkt. Sterker nog. Goede schoenen zijn in dat geval zelfs belangrijker dan mooie schoenen.

Maar gelukkig hoef je je daar bij Waldlaeufer geen zorgen over te maken

Oké, het moet je smaak zijn, maar deze schoenen zien er prima uit. Bijkomend voordeel is dat ze in verschillende kleuren te koop zijn. Je kunt je schoen dus aanpassen aan je werkkleding en er zo een mooi geheel van maken. Ook zijn er verschillende modellen beschikbaar. Zo kies je altijd precies die schoen die jou het best ondersteunt en door de dag helpt. Maar met goede schoenen alleen ben je er nog niet. Je moet echt lief zijn voor je voeten. Je hebt ze nog veel langer nodig!

Wees eens lief voor je voeten

Geef ze eens een fijn voetenbadje na een lange dag lopen en staan. Daar knappen ze enorm van op en dat zul je merken. Je hebt dan bijvoorbeeld ’s avonds en ’s nachts geen rusteloze benen als je net lekker ligt. Maar je kunt nog meer doen voor je onderdanen. Wandel eens met ze naar de pedicure. Dat is op en top verwennerij. Even de nagels goed knippen en het eelt verwijderen en je kunt er weer even tegen. Maar dan natuurlijk wel op écht goede schoenen.

Comments are Closed

Theme by Anders Norén