Algemeen, Dienstverlening

Sierbestrating is het visitekaartje van je bedrijf

sierbestrating

Sierbestrating bij je bedrijf? Dat is toch overdreven? Gewoon parkeervakken van asfalt zijn toch genoeg? Toch kun je ook goed sierbestrating gebruiken bij je bedrijf. Het geeft net een wat chiquere uitstraling en is veel mooier aan te kleden met planten en bomen dan dat saaie grijze asfalt. Het oog wil ook wat, per slot van rekening. Je klanten zullen het ook waarderen dat je hebt gekozen voor sierbestrating. Het geeft de entree toch meer cachet.

Sierbestrating op de parkeerplaats van je bedrijf

Natuurlijk wil je dat bezoekers goed en veilig kunnen parkeren bij je bedrijf. Het is dan zaak om te zorgen dat de sierbestrating die je kiest, geschikt is om er auto’s op te parkeren. Dat kan met de meeste soorten sierbestrating wel, maar het is altijd slim om dat even na te vragen. Het is, ook voor je bezoekers, fijn als je niet kiest voor grind. Dat wil nog wel eens opspatten en schade aan auto’s opleveren, zeker wanneer er meerdere auto’s naast elkaar geparkeerd staan. Aan de andere kant is grind wel een mooie, goedkopere oplossing. Je kunt het bijvoorbeeld wel goed combineren met mooie tegels of stenen.

Sierbestrating naar de entree van je bedrijf

Je wilt het allerliefst dat je bezoekers gemakkelijk bij je binnen komen. Of dat nu lopend is of in een rolstoel of met een rollator. Het is dan belangrijk dat je kiest voor een soort sierbestrating die mooi vlak blijft liggen en minimaal gaat werken. Keitjes zijn hartstikke leuk om te zien, maar lang niet voor elke bezoeker even handig. Ook is het verstandig om op de bovenlaag van je bestrating te letten. Deze mag natuurlijk niet glad worden bij regen en je wilt ook voorkomen dat er algen of mos op gaan groeien. Je kunt je hierover, ook online, prima laten informeren. Er zijn middelen beschikbaar om de bestrating te behandelen. Bijhouden van het onderhoud blijft altijd belangrijk. En ook het (dagelijks) aanvegen van de stoep en de entree zou tot de vaste klussen moeten horen.

Sierbestrating in alle kleuren en motieven

Om de herkenbaarheid van je bedrijf te vergroten, kun je er voor kiezen om met verschillende soorten en kleuren sierbestrating te (laten) werken. Bijvoorbeeld om het logo in de stoep te laten leggen. Potentiƫle klanten en andere bezoekers zien dan al vanaf een afstandje waar ze moeten zijn voor jouw service. Goede bestrating is net zo belangrijk als een goed uithangbord.

Comments are Closed

Theme by Anders Norén