Algemeen

Met een popcorn machine scoor je punten!

Popcorn machine

Wanneer je naar de bioscoop gaat hoort popcorn erbij. Toch? Lekker in het donker zitten snoepen van deze heerlijke snack. Of je nu gaat voor zoet, zout of caramel, popcorn hoort erbij. Maar waarom doen we dat thuis niet? Waarschijnlijk omdat je geen popcorn machine hebt staan. Want anders zou je vast met enige regelmaat popcorn maken. Een popcorn machine is voor de echte filmliefhebber een must-have. Popcorn kun je “aankleden” zoals je dat zelf wilt, met zout, met suiker of met caramel. En wanneer je gebruikmaakt van een popcorn machine heb je altijd verse, warme popcorn bij de hand.
Popcorn machine

Is dat nou echt nodig, zo’n popcorn machine?

Hele generaties voor ons hebben gewoon wat maiskorrels in een pannetje op het vuur gezet om popcorn te maken. En dat werkte ook. Toch is een popcorn machine vele malen handiger. De temperatuur is altijd constant en de kans dat je popcorn aanbrandt is dan ook minimaal of zelfs uitgesloten. Je kunt natuurlijk ook van die zakjes in de magnetron doen. Maar ook dat is, zeker vergeleken met een popcorn machine, niet ideaal. Natuurlijk krijg je dan popcorn te eten, maar de sfeer is totaal anders. En sfeer is een belangrijk onderdeel van het genieten van je filmavond of -middag.

Een popcorn machine is ook erg geschikt voor kinderfeestjes

De kinderen zullen het geweldig vinden om zelf popcorn te mogen scheppen uit die enorme bak. Wanneer je er dan ook nog eens accessoires als kartonnen bekers bij aanschaft, dan heb je het plaatje compleet. De bekers kunnen na gebruik gewoon bij het oud papier, dus je hebt er niet eens extra afwas van. Een popcorn machine zal op ieder kinderfeestje de feestvreugde verhogen. Ranja en popcorn tijdens de film… En door de popcorn ruikt het zelfs een beetje bioscoop-achtig.

Een popcorn machine voor je bedrijfsfeestje

Wanneer je bedrijf een feestje organiseert, is het van belang dat er ook hapjes geserveerd worden. Popcorn is ideaal. Je kunt het in verschillende smaken maken, er is dus voor ieder wat wils. En door een popcorn machine neer te zetten, zul je merken dat het ook ineens totaal anders ruikt binnen je bedrijf. Dat is in veel gevallen geen overbodige luxe. De popcorn en de machines bestel je gewoon online. Ook de diverse kruiden en sauzen die erbij horen bestel je gewoon via de site. Alles wordt snel geleverd. Dat is alvast een goede voorbereiding voor je feestje.

Comments are Closed

Theme by Anders Norén