Algemeen

Op Werksport vind je nieuwe opdrachten

werkspot

Het Werkspot-mes snijdt aan twee kanten. Jij vindt er een vakman die op professionele wijze een klus voor je uitvoert, vakmannen vinden er aan de andere kant nieuwe opdrachten. Werkspot is daarmee even simpel als geniaal. Ondertussen werden via Werkspot al ruim twee miljoen klussen uitgevoerd door een kleine tienduizend vakmannen.

KvK-registratie

Hoe Werkspot werkt? Heel simpel dus. Stel je hebt een klus in de aanbieding, je wilt bijvoorbeeld je keuken laten verbouwen Je formuleert je opdracht zo nauwkeurig mogelijk, maakt een foto ter verduidelijking van de klus en de huidige situatie en plaatst het geheel op Werkspot. Dat is overigens een eenvoudige klus die je in een aantal stappen uitvoert. Heb jij je klus geplaatst, dan worden de ingeschreven vakmannen automatisch op de hoogte gebracht. Die vakmannen overigens, die kunnen zich alleen inschrijven als ze een KvK-registratie hebben.

Binnen 24 uur

De praktijk leert dat je binnen 24 uur na het plaatsen van een klus al reacties van vakmannen hebt. Die reacties ga je vervolgens vergelijken. Dat kun je doen op basis van reactie, de richtprijs die gegeven wordt, de ervaring van een vakman en de ervaringen die anderen met deze vakman hebben. De vakmannen die reageren zullen vaak meteen een richtprijs voor de klus noemen. Het is vervolgens aan de aanbieder en de vakman om samen tot een definitieve prijsafspraak te komen. Het kiezen van de juiste vakman is een kwestie van smaak en het is maar net waar jij als aanbieder van de klus de meeste waarde aan hecht. Vervolgens leg je via de telefoon of via mail contact met de vakman en maak je een afspraak wanneer de vakman voor jou aan de slag gaat. Is de klus geklaard, dan kan een recensie geplaatst worden op Werkspot om zo andere aanbieders van klussen te helpen in de keuze voor de juiste vakman voor hun klus. De aanbieders van klussen kunnen overigens rekenen op privacy, want informatie wordt door Werkspot beslist niet zomaar gedeeld.

Professionals

Dat Werksport echt de plek is waar nieuwe opdrachten te vinden zijn, blijkt wel uit het feit dat ondertussen al ontzettend veel specialisten ingeschreven staan bij Werkspot. Het aanbod aan vakmensen is groot met een royaal aanbod van onder meer aannemers, behangers, loodgieters, timmermannen, glaszetters, dakspecialisten en allround klussers. Er is, zo kun je gerust stellen, altijd een vakman beschikbaar die in staat is jouw klus voor zijn rekening te nemen. Met Werkspot vind je die professional die nodig is om je keuken te verbouwen of om je dak te repareren.

Comments are Closed

Theme by Anders Norén