Algemeen

My Brand is your brand

My Brand is niet persé nieuw, het merk bestaat immers al negen jaar. Maar voor veel mensen is dit merk nog redelijk onbekend. En dat is jammer aangezien het merk enorm leuk is. Zowel de kleding zelf als de reden achter de kleding is enorm fris. In deze blog vertel ik je meer over dit merk en geef ik twee stijltips met twee stukken uit de nieuwe collectie van My Brand.

Beloftes

My Brand maakt in principe vier beloftes. Zij beloven ten eerste bijzondere items en nieuwe looks. Het merk gaat mee met de trends en heeft een breed assortiment aan stijlen. Ook bieden ze 100% tevredenheidsgarantie. Laten we eerlijk zijn, dat zou ieder merk moeten doen. Je kan ervoor kiezen om digitaal een winkelmandje te vullen of in één van de fysieke winkels shoppen. Je kan je in de fysieke winkels zelfs laten stylen door jouw eigen Personal Shopper. Die Personal Shopper is ook één van de beloftes. De passie van My Brand is het mooier maken van mensen. Met een Personal Shopper kun je inspiratie opdoen en krijg je stylingadvies op maat. Dit merk ziet de klant als eregast. Bereikbaarheid is de laatste belofte. Je kan 24/7 shoppen bij dit merk op hun online website. Maar er zijn ook meerdere winkels en verkooppunten wereldwijd. Altijd makkelijk bereikbaar dus.

Oprichting

Oprichters Giuseppe en Domenico Giannattasio vertelde dat het een grap was om dit merk op te richten. Eigenlijk werden ze geïnspireerd door kleding die de draak steekt met grote merken. Eigenlijk waren de broers helemaal niet thuis in de modewereld. Eén van de twee werkten in verzekeringen en telefoons. Toch durfden ze de gok te nemen en begonnen de broers met het verkopen van T-shirts. Toen het op televisie door bekende Nederlanders werd gedragen, steeg de vraag. Doordat de heren een grote voorraad aan shirts hadden konden ze snel aan deze vraag voldoen. En dit werd uiteindelijk één van de voornaamste kenmerken van het merk, snelheid.

Inspiratie

Herenoutfit 1

Baywatch Babes shirt. Dit shirt heeft een vintage print van de Baywatch Babes. Draag dit shirt bijvoorbeeld met een denim jack die past bij het blauw en rood van de print op het shirt en draag een zwarte jeans om de focus op het shirt te houden.

Herenoutfit 2

Screaming Wolf shirt. Dit shirt heeft een stoere opdruk van een getekende wolf. Voor de zomer is dit superleuk met gescheurde denim shorts. Als je van accessoires houdt, kan je dit leuk combineren met een zwarte newsboy cap.

Comments are Closed

Theme by Anders Norén