Algemeen

Kranen die erg lang mee gaan

kranen

Vorige week heb ik voor de tweede keer in vijf jaar tijd een paar kranen moeten vervangen en daar ben ik eigenlijk wel een klein beetje klaar mee. Ik ben dus op zoek naar goede kranen die lang mee gaan, maar niet al te duur zijn. Een vriendin van mij heeft wel een paar verschillende fysieke winkels aangeraden, maar ik ben nogal een online shopper. Eigenlijk koop ik al mijn spullen in webshops en dat wil ik nu ook doen voor de kranen die ik nodig heb. De website van de meeste sanitair giganten hebben echter niet wat ik zoek (of te duur of te slechte kwaliteit). Totdat ik Soak tegen kwam.

Feitjes

Wist je dat de gemiddelde Nederlander wel bijna 60 liter water gebruikt vanuit de kraan, douche, wastafel of bad? Dat is niet niks! Je kunt dus maar beter goede kranen in huis hebben als je wil dat deze niet zo maar verkalken of stukgaan. Duurzaamheid is namelijk erg belangrijk voor kranen. Niet alleen zodat ze lang mee gaan overigens, maar ook in verband met het milieu. Een goede kraan kan namelijk ook nog eens behoorlijk besparend werken. Niet alleen voor je portemonnee, maar ook met de hoeveelheid energie e.d. die je verbruikt.

Waterval kranen en meer

Er zijn echter een hoop luxe opties, ook voor mensen die om duurzaamheid geven. Heb je bijvoorbeeld wel eens gehoord van waterval kranen? Ik had hier dus echt nog nooit van gehoord en stond er wel even van te kijken. Waterval kranen lijken direct uit een aflevering van MTV Cribs te komen, zo gaaf en rijk als deze er uit zien. Dit type kraan is gewoon enorm stijlvol. Ik moest er dus wel eentje hebben voor in de badkamer! Deze heb ik dan ook direct besteld.

Hulp nodig bij het uitzoeken?

Een stel goede kranen is absoluut een goede toevoeging voor elke badkamer en daarbij voor elke woning. Nadat ik de website van Soak had gevonden ben ik eigenlijk nooit meer ergens anders wezen zoeken naar nieuw sanitair of toebehoren. De kranen die ze hier hebben zijn echt super. Ik heb overigens ook een nieuwe douchecabine besteld bij dit bedrijf en het kostte me echt bijna niets. Het schijnt dat ze de prijzen laag kunnen houden door weinig tussenpersonen in te zetten en distributie processen en andere facetten kort te houden. Hoe dan ook: dat scheelt jou en mij flink in de portemonnee!

Comments are Closed

Theme by Anders Norén