Algemeen

Mooie kerstpakketten bestel je nu gemakkelijk online

kerstpakketten

Shoppen voor de kerstpakketten is vandaag de dag een stuk makkelijker dan enkele decennia geleden. Toen moest je er vaak nog voor op pad. Op bezoek bij bedrijven die je vol trots lieten zien wat voor mooie pakketten ze konden maken. En na afloop wist je vaak allang niet meer in welk pakket nu wat zat en wat de precieze kosten nu ook alweer waren. Vandaag de dag is het allemaal een stuk makkelijker. Je kunt online shoppen voor het kerstpakket. De kosten van de kerstpakketten zijn ook altijd duidelijk, want die staan bij de verschillende opties van het bedrijf dat ze levert vermeld.

Een kleurthema voor de kerstpakketten

Heel populair bij het samenstellen van kerstpakketten is de kleur. Je kunt één bepaalde kleur kiezen en daarin worden dan alle of bijna alle producten verpakt. Rood, groen en goud zijn natuurlijk dé kerstkleuren bij uitstek, maar je kunt ook voor een afwijkende kleur kiezen zoals blauw, paars of oranje. De omverpakking van het pakket is dan uiteraard in dezelfde kleur. Je kunt bij het kiezen van de kleur afgaan op de kleuren van het bedrijfslogo of een kleur kiezen die daar goed mee matcht. Zo krijgt het kerstpakket een geheel eigen tintje en dat spreekt veel mensen aan. Veel medewerkers vinden het belangrijk dat er aandacht aan het pakket is besteed en dat hun werkgever niet simpelweg op vrijdagmiddag even een online bestelling heeft gedaan.

Kerstpakket met schoonheidsproducten

Een trend die je steeds meer ziet zijn kerstpakketten met schoonheidsproducten in plaats van levensmiddelen. Zeker bedrijven die een gezonde levensstijl van hun medewerkers belangrijk vinden kiezen hier vaak voor. Het gaat dan om zogenaamde rituals kerstpakketten. Deze zijn zowel voor mannen als voor vrouwen verkrijgbaar. In het pakket vind je producten als douche- of badschuim, badzout, bodylotion, een lekker geurtje of verzorgende crème. Een dergelijk pakket kun je vergezeld laten gaan van een mooie handdoek of een handdoekenset al naar gelang het beschikbare budget.

Een sportief presentje voor je medewerkers

Wil je je medewerkers en relaties een duidelijke boodschap meegeven dan verpak je het kerstpakket in een leuke en hippe sporttas. Je stelt het samen uit louter gezonde producten en doet er als extraatje een bon voor een gratis proefles bij de sportschool bij. Misschien dat je personeel wat vreemd opkijkt bij het in ontvangst nemen van dit pakket maar de kans is groot dat je er overwegend positieve reacties op krijgt. Zeker als medewerkers een tegemoetkoming kunnen aanvragen bij de werkgever voor de kosten van een abonnement op de sportschool als nieuw onderdeel van de arbeidsvoorwaarden. Het is dan natuurlijk wel belangrijk dat het management het goede voorbeeld geeft door ook te gaan sporten.

Waar regel je snel en gemakkelijk de kerstpakketten?

Als je niet te veel tijd wilt of kunt besteden aan het bestellen van kerstpakketten dan is online shoppen een uitkomst. Bij Kerstpakkettenidee vind je een ruim assortiment pakketten in diverse prijsklassen waar je een keuze uit kunt maken. Je kunt ook kiezen voor de optie waarbij de medewerkers zelf hun pakket kunnen samenstellen. Zo worden de kerstpakketten voor iedereen een feest om te ontvangen.

Comments are Closed

Theme by Anders Norén