Algemeen

Jouw koning verdiend een troon, toch?

Koning, keizer, admiraal. Dat is natuurlijk de hond bij iedereen. Hij wordt behandeld als een prins maar is een echte baas. Hij is loyaal en zal nooit van jouw zijde wijken. Dus waarom af en toe jouw koning niet verwennen. Want een koning hoort op zijn wenken bediend te worden toch? Ja we weten het, er zijn grenzen natuurlijk. Want het is en blijft een dier natuurlijk. Maar het is zeker een deel van het gezin, en familie ook nog. 

Game of Thrones.

Jouw koning hoort natuurlijk op een mooie troon te zitten. Waar hij rustig zijn dutjes kan doen, of helemaal in kan chillen. Het is dan ook logisch dat je een goede hondenmand voor jouw viervoeter uitkiest. Nou zijn er verschillende vormen en maten en zijn ze verkrijgbaar in alle kleuren. Dus je hebt genoeg mogelijkheden om een troon te kiezen die geheel bij jouw viervoeter past. En natuurlijk bij jouw interieur. Laten we dat niet vergeten. Jouw hond krijgt dan wel zijn eigen troon, maar toch moet hij wel binnen jouw interieur passen. Let wel op, elke hond heeft een andere bouw. Twijfel je over welke mand juist is voor de bouw van jouw kleine viervoeter? Dan kan je altijd langs de dierenapotheek, zij weten wat de juiste keuze kan zijn.

De kleren van de koning.

Nou gaan we het niet over hele pakjes voor jouw hond hebben. Als jij die wilt kopen dan is dat altijd mogelijk natuurlijk. Maar laten we het hebben over accessoires. Een leuke halsband, een riem die erbij past en wie weet nog wel een paar speeltjes. Laten we trouwens de voeder- en drinkbak niet vergeten.  Koop jij er een vol met diamanten, of een simpele zwarte? Net als de mand, moet ook de voerder- en drinkbak passen bij het interieur. Dat is wel zo mooi natuurlijk. Een leuk speeltje voor de hond kan ook nooit kwaad, dan kan hij zijn energie even kwijt. Nou kan je het voor jezelf zo leuk maken dat er een geluidje in het speeltje zit. Maar daar kom je snel op terug lijkt mij. Want wanneer de hond helemaal gek is op het speeltje, dan wordt jij langzaam gek van het geluid. Daar kan iedereen wel inkomen. En dat is ook best wel logisch natuurlijk.

Dus op welke troon beland jouw koning straks? Wordt het een normale mand, of eentje met een speciale touch? Jouw trouwe viervoeter verdiend het beste, en niets is zo lekker dan een goed bedje om op te dromen. Dat weten wij allemaal als de beste. Succes met de zoektocht naar de perfecte troon.

Comments are Closed

Theme by Anders Norén