Algemeen

5 prachtige items voor jou kantoor

interstuhl-bureaustoel

Je kantoor… Misschien nog wel de plek waar jij het meeste van je tijd doorbrengt. Niet zo gek natuurlijk met onze fulltime banen. 40 uur werken in de week vinden we gewoon en met een beetje mazzel brengt ben jij het meeste van deze tijd dus in je kantoor te vinden. Vandaar dat jouw kantoor wel een kleine make-over kan gebruiken dacht we zo. In dit blog 5 items die jouw kantoor een hele nieuwe look geven.

Een interstuhl bureaustoel

Een interstuhl bureaustoel is de bureaustoel onder de bureaustoelen. De ontwerpers omschreven hun meubelen ook wel als gezond voor de mens, een prettige ervaring en van hoogwaardige kwaliteit. De intestuhl bureaustoel is ergonomisch ontworpen en zorgen ervoor dat jij de hele dag op je kantoor kan doorbrengen zonder ook maar enigszins last te krijgen van lichamelijke ongemakken.

Een fotocollage

Je ziet ze wel eens op iemands bureau staan maar dat zijn er vaak maar 1 of 2. Ja, we hebben het over foto’s. Over het algemeen moet je natuurlijk werk en prive zo veel mogelijk gescheiden houden maar als je 40 uur (of misschien wel meer) op kantoor doorbrengt in de week dan is een beetje motivatie van thuis natuurlijk wel leuk. Maak een mooie fotocollage van je familie, vrienden, huisdieren, auto, etc. Alles wat jij waardevol vindt verdient wel een plekje in die mooie collage op jouw kantoor.

Een plant (of twee)

Wist je dat planten een rustgevende werken hebben en daarnaast ook nog een harstikke gezond zijn? Een plant zorgt namelijk voor een betere luchtkwaliteit en zeker als je 8 uur in een en dezelfde ruimte zit dat heb je soms best even wat behoefte aan frisse lucht. Natuurlijk zorgen de planten niet voor hetzelfde effect als dat je een raampje open zet maar toch. Ze zijn ontzettend nuttig en je hebt zelfs planten die niet tot nauwelijks water hoeven. Nog beter voor als je geen groene vingers hebt.

Een spel

Een dart, golf, schaak of ander spelletje… Het maak niet uit wat voor zelf je hebt op kantoor als het af en toe maar even voor de nodige afleiding kan zorgen. Ook wij weten dat je, je niet de hele dag kan concentreren en dat hoeft ook niet. Af en toe een beetje fun in het leven houdt het alleen maar leuk.

Een whiteboard

Een whiteboard is niet alleen ontzettend multifunctioneel maar ook gewoon super handig. Op dit bord kan je namelijk van alles schrijven en ophangen. Daarnaast kun je het ook gebruiken voor brainstormsessies of andere situaties waar je aardig wat schrijfruimte nodig hebt. Succes gegarandeerd!

Heb jij nog meer toffe items die in een kantoor zeker niet overbodig zijn? Laat het ons weten!

 

 

Comments are Closed

Theme by Anders Norén