Algemeen

Hoe vergroot je de naamsbekendheid van je bedrijf?

Vlaggenmast

Als bedrijf wil je natuurlijk dat zoveel mogelijk mensen je bedrijf kennen en op de hoogte zijn van de diensten die je levert. Op deze manier krijg je als bedrijf ook meer klanten. Wij geven je handige tips waarmee je de naamsbekendheid van je bedrijf kunt vergroten.

 • Kies voor een vlaggenmast
  Een vlaggenmast zorgt ervoor dat je als bedrijf professionaliteit uitstraalt. Op deze manier ben je zichtbaar voor je bestaande klanten en daarnaast ook voor potentiele klanten. Dit is een investering waar je nog jaren van kunt genieten als bedrijf.
 • Zorg voor een goede website
  Als bedrijf is het aan te raden om een website te laten ontwerpen. Als je online vindbaar bent voor je klanten en potentiele klanten, dan betekent dit ook dat jij je naamsbekendheid aan het vergroten bent. Mensen die geïnteresseerd zijn in je bedrijf kunnen op deze manier aan meer informatie komen over je diensten en eventueel contact opnemen als ze graag meer willen weten. Zorg ervoor dat je website goed vindbaar is in de zoekmachines.
 • Een open dag houden
  Een manier om meer naamsbekendheid te krijgen, is door een open dag te houden. Zorg ervoor dat je dit op een leuke manier doet. Zorg voor voldoende amusement voor ouderen en kinderen zodat iedereen het tijdens deze dag naar haar of zijn zin heeft. Tijdens de open dag moet iedereen op een leuke manier kennis kunnen maken met jullie als bedrijf. Zorg ervoor dat zoveel mogelijk mensen op de hoogte zijn van deze open dag door bijvoorbeeld een artikel te plaatsen in de lokale krant of dit te melden op sociale media.
 • Actief op sociale media
  Zorg ervoor dat je als bedrijf actief bent op sociale media. Hierbij moet je denken aan kanalen zoals Facebook, LinkedIn, Twitter en Instagram. Welke sociale media kanalen interessant zijn, zal per bedrijf sterk kunnen verschillen. Voor een fotograaf is Instagram bijvoorbeeld interessanter dan Twitter, omdat je op Instagram gemakkelijker je foto’s kunt delen op je profiel. Als je als bedrijf interessante informatie of nieuws plaatst, dan zorgt dit ervoor dat andere mensen je informatie of nieuws ook willen delen met hun netwerk. Dit zal ervoor zorgen dat veel mensen je bedrijfsprofiel onder ogen krijgen en je misschien ook wel willen volgen.
 • Bedrijfskleding met logo
  Dragen jullie momenteel binnen het bedrijf bedrijfskleding? Zo niet, dan is dit ook een andere manier om gemakkelijk meer naamsbekendheid te creëren voor je bedrijf. Door bedrijfskleding te dragen maak je ook een professionele indruk.

Comments are Closed

Theme by Anders Norén