Algemeen

Herfst! Maak er gebruik van met relatiegeschenken

September, de maand waarin alle scholen weer beginnen en ook waarin de temperatuur weer daalt. De maand waarin er vaker een donkere lucht over het land trekt en we het niet altijd drooghouden. De herfst is in aantocht! Hier kun jij perfect op inspelen met relatiegeschenken. Zorg ‘gewoon’ dat je een passend, bruikbaar geschenk hebt en het geschenk doet het werk voor je. Dit is de periode waarin we langzaamaan de kou weer ingaan, terwijl we nog de zomerse warmte gewend zijn. Maak jij de overstap een stukje makkelijker?

Mok bedrukken

Laten we wel wezen: de herfst heeft ook wel weer zijn charme. Als het buiten met bakken uit de lucht komt, de takjes en blaadjes uit de bomen waaien, zit jij lekker binnen met een warme kop koffie, thee of chocolademelk. Daarom zou een mok bedrukken een passend idee kunnen zijn. Mokken zijn voor de breedste doelgroepen leuk en handig. Bovendien geeft een mok ruimte om een mooie boodschap over te dragen en hij maakt je logo goed zichtbaar. Je kunt ze gebruiken voor thuis, maar natuurlijk ook op kantoor. Naast drinkgerei kunnen ze bovendien ook dienen als pennenbakje! Zo blijf je altijd zichtbaar.

Paraplu bedrukken

Soms kom je er niet onderuit om de deur uit te gaan. In dat geval is een paraplu bedrukken een mooie, herfstige optie. Een geschenk waar je relatie echt ‘dankjewel’ tegen zou zeggen. Paraplu’s zijn de wat grotere, luxere zakelijke geschenken. Ze hebben dan ook een aanzienlijk drukoppervlak voor jouw logo. Paraplu’s zijn over het algemeen opvallende relatiegeschenken die zowel thuis als op kantoor, als in de auto, worden neergelegd. Zo ben je overal zichtbaar.

Voor thuis

Voor thuisblijvers en weekendgenieters is iets wat je op de bank lekker warm houdt erg nuttig. Een fleecedeken is dan een effectief geschenk. Deze houden letterlijk je relatie warm en voor jou zijn hier vaak leuke bedrukkingsopties in mogelijk. Fleecedekens kun je vaak borduren én bedrukken. Ze zijn soms ook nog in een leuk, handig zakje te bestellen en in heel veel kleuren.

Comments are Closed

Theme by Anders Norén