Algemeen

Een mobiel abonnement voor iedere klant

hollandsnieuwe

Tegenwoordig heeft iedereen een mobiele telefoon. Voorheen leefde mensen zonder telefoon of enkel met een vaste huislijn. Vervolgens werden de prepaid telefoontjes geïntroduceerd en konden mensen met behulp van een opwaardeer tegoed bellen naar elkaar. Anno 2019 loopt iedereen met de meest geavanceerde smartphones en waagt zelfs de oudere bevolking van Nederland zich aan een mobiele telefoon. Er zijn tal van aanbieders van abonnementen van mobiele telefoons. Zelf ben ik fan van de aanbieder hollandsnieuwe. Dit heeft zowel te maken met hun scherpe visie, als hun goedkope aanbod van abonnementen. Ik ga jullie wat meer informatie geven over het relatief onbekende bedrijf hollandsnieuwe.

Wie is hollandsnieuwe?

Hollandsnieuwe is een aanbieder van mobiele telefonie. Ze hebben zowel sim-only abonnementen als abonnementen met mobiele telefoon erbij. De visie van hollandsnieuwe is om het leven makkelijker te maken met behulp van een mobiele telefoon. Zij willen dat je je leven er niet door laat leiden. Dit betekent dat het bedrijf geen ingewikkelde abonnementen aan biedt, waardoor je van tevoren altijd weet waar je aan toe bent. Je krijgt een bepaald bedrag per maand om te verbruiken en weet dus van tevoren hoeveel minuten of mb’s daaraan verbonden zijn. Gedurende de maand kun je altijd je bundel aanpassen en zowel meer als minder minuten ontvangen. Dit allemaal om weer snel genoeg door te kunnen met zaken die echt belangrijk zijn in het leven. Hollandsnieuwe maakt gebruik van het netwerk van Vodafone waardoor je altijd een betrouwbaar en snel 4G netwerk hebt. Daarbij heeft het bedrijf een uitgebreide en heldere klantenservice welke je zeven dagen per week te woord zal staan. Maar normaal gesproken is een klantenservice natuurlijk helemaal niet nodig bij dit uitstekende bedrijf.

Het assortiment

Nu zul je wellicht denken wat het assortiment van hollandsnieuwe dan precies inhoudt. Zoals eerder vermeld heb je de keuze uit twee abonnementen, met telefoon of zonder telefoon (sim-only). Hollandsnieuwe heeft een uitgebreid aanbod aan mobiele telefoons. Bekende merken als Apple, Samsung en Huawei zitten in het assortiment. Weliswaar heeft het bedrijf niet de meest nieuwe modellen in het assortiment, maar zal je van Apple bijvoorbeeld toestellen van 1 of maximaal 2 jaar geleden tegenkomen. De Apple Iphone 6s en 8 zijn twee van de bestsellers van hollandsnieuwe. Ook de Samsung Galaxy S8 is erg populair onder de consumenten. De Huawei Mate 20 Lite maakt daarnaast een sterke groei door. Door zijn super sterke batterij en full-hd scherm is dit de absolute topper in het assortiment van het Chinese elektronicamerk.

Comments are Closed

Theme by Anders Norén