Algemeen

Een mistgenerator beveiligt uw bedrijf

mistgenerator

Wie op zoek is naar de meest effectieve manier van beveiligen heeft waarschijnlijk nog niet gedacht aan een mistgenerator. Deze nieuwe manier van beveiligen is voor elk bedrijf een uitstekend idee. Ook voor gewone woonhuizen kan deze machine gebruikt worden. In mijn blog op Bedrijven-NL.nl vertel ik altijd veel over bedrijven. Vandaag een blog over het beveiligen van bedrijven. Ik gebruik nu al een tijdje een mistgenerator, omdat er vaak werd ingebroken. Mijn conclusie is dat dit product bijzonder effectief is. Ik vertel er graag meer over.

Een mistgenerator, wat is het precies?

Voordat ik het over mijn eigen ervaring ga hebben wil ik graag even uitleggen wat een mistgenerator precies is. Het is een machine die u aansluit op uw gebruikelijke alarmbeveiliging. Op het moment dat er ongewenst bezoek binnenkomt en uw alarm dus afgaat, wordt de mistgenerator geactiveerd. Er wordt direct een enorme damp mist de ruimte ingespoten waardoor de inbreker of overvaller niets meer kan zien. Een logische reactie is dat die persoon zal schrikken. Die paar seconden kan de mist dan gebruiken om de hele ruimte te vullen. Een inbreker kan nog maar één weg kiezen, namelijk de terugweg.

Mistgenerator spuit veilige mist

Misschien dat u nu denkt aan de veiligheid van de mist. Ik kan u verzekeren dat de mistgenerator volledig onschadelijke mist de ruimte in spuit. Voor zowel het milieu, mens en dier is de mist niet schadelijk. De substantie is namelijk gewoon een simpele waterdamp. U hoeft u dus geen zorgen te maken over eventuele huisdieren. Ook al uw goederen blijven in dezelfde staat, want de mist lost gewoon weer op. Als de mist weer is weggetrokken merkt u hier niets meer van. Alles is weer zoals het daarvoor ook was. Had u nog voedselwaren liggen? Ook die zijn onbeschadigd gebleven, het is niet nodig om deze weg te gooien.

Mijn ervaring

Het magazijn van mijn webshop is redelijk afgelegen en ondanks dat ik al beveiligingscamera’s had geplaatst, vinden inbrekers het nog steeds een goed idee om mijn goederen te komen stelen. Totdat ik een mistgenerator had geplaatst. Dit was direct de laatste keer dat ik dit ongewenste bezoek in mijn bedrijfspand had. In tegenstelling tot de keren daarvoor, werd er bij deze inbraakpoging niets meegenomen. Ik was natuurlijk erg blij met het effect van deze nieuwe technologie van beveiligen. Heb ik u nu ook overtuigd?

 

Comments are Closed

Theme by Anders Norén