Algemeen

Door het trainen problemen met kleding

sporten

Vrouwen kunnen kleding crisis hebben maar mannen kunnen er ook wat van. Bij mannen is het aanbod niet het probleem maar meer de pasvorm. Daar kwam ik namelijk laatst achter. Sinds een jaar ben ik namelijk flink aan het sporten geslagen en daardoor heb ik geen standaard pasvorm inmiddels.

 

 

Wat is mijn probleem

Mijn armen en torso zijn helaas te breed voor mijn normale maat. Qua T-shirts draag ik maat XL maar inmiddels met overhemden heb ik maat XXL nodig voor mijn armen en torso. Echter lubbert het overhemd dan zo bij mijn buik dat het gewoon niet meer mooi staat. Een paar maanden terug had ik een aantal overhemden laten vermaken een kleding reparateur. Het resultaat was er wel naar, alleen was dit uiteindelijk een duur geintje. De aardige manier had mij namelijk uitgelegd dat hij bijna het hele overhemd opnieuw heeft moeten stikken. Hij raadde mij dan ook aan om speciale overhemden te laten maken, dat zou uiteindelijk goedkoper zijn. Ik baalde hier verschrikkelijk van. Ik ben verplicht om met een overhemd op mijn werk te verschijnen dus ik had gewoon eigenlijk geen andere keuze.

 

 

Toch nog 1 poging op internet

Met de gedachte dat ik vast niet de enige ben met dit probleem besloot ik toch maar eens te zoeken op internet naar tips of eventuele goede winkels. Ik kwam tot de conclusie dat ik inderdaad niet de enige ben met dit probleem. Gelukkig stonden er meerdere websites aangegeven in het forum waar zij niet alleen werken met confectie maten zoals een L of een XL, maar op maten in centimeters. Dit bood bij mij uiteindelijk de oplossing. De maten waren duidelijk aangegeven op internet dus ik besloot 2 overhemden te bestellen om te kijken of het wat voor mij zou zijn. Na levering kwam ik tot de conclusie dat ik geen op maat gemaakte overhemden meer nodig heb. Deze overhemden sloten mooi aan mij mijn armen en torso en mooi bij mijn romp. Het was dus geen halve jurk wat ik hoef te dragen. Wanneer jij op zoek bent naar goede overhemden raad ik je aan niet compleet gefrustreerd verschillende kledingwinkels in te duiken. Dat had ik namelijk geprobeerd, was geen succes. Het aanbod op internet is nu eenmaal groter dan de confectiematen in de kledingwinkels. Ontdek zelf maar welke webshop het beste bij jou past. Wel een goede tip, ga eerst zoeken naar de resecties. Scheelt jou een hoop tijd en de tips zijn al gegeven.

Comments are Closed

Theme by Anders Norén