Algemeen

Busje huren Amsterdam, goed op weg!

Busje huren Amsterdam

Ga jij op kamers in Amsterdam of ben je van plan om te gaan verhuizen?  Maar heb je geen zin om een dure bestelbus te huren? Huur dan een busje bij busje huren Amsterdam!

Waarom huren bij busje huren Amsterdam?

Het grootste voordeel is dat je nooit voor verassingen komt te staan. Er worden namelijk vaste prijzen gehanteerd. Vaste prijzen? Ja je hoort het goed. Alle bestelbusjes zijn namelijk kilometer vrij! Hiernaast is het uitgebreide aanbod van busjes ook een groot voordeel. De busjes variëren van Mercedes Vito van 7m3 tot een grote Mercedes van 18m3 met laadklep. Zo kun je altijd de meest kostvriendelijke manier vinden om al je spullen te verhuizen. En hou je genoeg geld over om wat leuks te kopen voor je nieuwe kamer of huis!

Busje huren Amsterdam, speciaal voor studenten.

Voordat je een busje kunt huren bij busje huren Amsterdam dien je wel in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. Mocht dit niet zo zijn dan kan je altijd iemand uit je studentenhuis uit zijn bed trekken. Wel is de voorwaarde dat deze persoon nuchter is, en dus niet de gehele nacht in de sociëteit heeft gehangen. Doordat de busje bij busje huren Amsterdam kilometer vrij zijn kan zelfs je hele studentenhuis verhuizen naar een nieuw pand voor een vaste prijs. Dit hoeft overigens niet in 1 dag als jullie de borrel niet willen missen. Bij Busje huren Amsterdam krijg je zelfs korting als je een busje meerdere dagen huurt. Mocht je niet helemaal zeker zijn van je eigen rijkunsten, dan kun je altijd het eigenrisico afkopen of een extra bestuurder huren.

Hoe huur ik een busje bij busje huren Amsterdam.

Busje huren Amsterdam maakt gebruik van een online inchecksysteem. Dit zorgt voor een snelle registratie binnen 5 minuten. U tekent op uw computer of tablet het huurcontract en ontvangt direct uw factuur inclusief foto’s in de mail. De foto’s hebben betrekking op eventuele schade aan de bus. Zo verloopt de communicatie transparant en komt u niet voor vervelende verassingen te staan.

 

 

Comments are Closed

Theme by Anders Norén