Algemeen

Binnen een mum van tijd je ongedierte kwijt

Vervelend, je hebt last van ongedierte! De beestjes zitten overal en je wilt er zo snel mogelijk vanaf. Begrijpelijk, het komt onhygiënisch over en mensen die over de vloer komen voelen zich hierdoor niet op hun gemak. Vervolgens doet het volgende probleem doet zich voor: welke ongediertebestrijding moet ik bellen ?! De keuze is simpel, neem gewoon contact op met een ongediertebestrijder van Beestjes Kwijt. In deze blog vertel ik waarom je het beste gebruik kunt maken van hun ongediertebestrijding.

Altijd in de buurt

Maak je geen zorgen, er staat altijd een bestrijder voor je klaar, waar dan ook en wanneer dan ook. Beestjes Kwijt beschikt over verdelgers verspreid over het hele land; er is dus altijd een verdelger bij jou in de buurt! Vind jouw lokale ongediertebestrijder door je woonplaats of postcode in te vullen op de website. Een afspraak maken is eenvoudig: je belt of mailt en je kunt meteen een datum en tijd afspreken. 

De bestrijders

Eenmaal aangekomen, inspecteert de verdelger de situatie. Hij bekijkt met wat voor beestjes hij te maken heeft en gaat vervolgens te werk. Bestrijders van Beestjes Kwijt proberen op een milieuvriendelijke manier te werk te gaan en maken gebruik van milieuvriendelijke materialen en middelen. Alle bestrijders zijn gecertificeerd en beschikken over voldoende ervaring en kennis om jou van je ongedierte af te helpen. Nadat de beestjes zijn bestreden, voorziet de verdelger je van deskundig advies. Hierbij vertelt hij jou hoe je ongedierte in de toekomst kunt voorkomen.

Hulp nodig?

Heb je last van ongedierte in je woning of bedrijfspand? Neem dan direct contact op met een lokale bestrijder bij jou in de buurt middels de site van Beestjes Kwijt. Je wordt vaak al dezelfde dag geholpen!

Comments are Closed

Theme by Anders Norén