Algemeen

Beton storten

Online beton bestellen

Beton storten was nog nooit zo makkelijk. Je kunt online beton bestellen en het bedrijf regelt het voor u. Beton laten storten is een geschikte oplossing voor mensen die hier een noodzaak toe hebben, maar niet over de kennis en vaardigheid beschikken om dit zelf te doen. Een belangrijke voorwaarde is dan wel dat het beton laten storten gebeurt door een betrouwbare partner, waarvan je een garantie in kwaliteit en scherpe prijzen kunt verwachten. Ook al is beton in de kern cement, zand, grind en water dit betekent niet dat er geen verschillen zijn in het materiaal en de toepassingen hiervan. Sterker nog, de verschillende soorten beton zijn werkelijk te divers om hier te benoemen. Kwaliteit is in ieder geval altijd van groot belang.

Soorten beton

Kort door de bocht uitgelegd zijn er drie soorten beton. Sneldrogend, met fijn grind en hoog vloeibaar. Het is afhankelijk van jouw project en verschillende variabelen die bepalen welke soort het beste bij jouw situatie past. De verschillende samenstellingen zijn te divers om hier te benoemen. Op het internet vind je diverse informatie over de soorten beton en de bewerkingen hiervan.

Wij zijn er voor de doe-het-zelvers

Wij zijn er voor de ervaren doe-het-zelver die de beste kwaliteit beton wil voor een scherpe prijs, voor degene die ondersteuning wil en natuurlijk voor degene die gebruik wil maken van ons all-in pakket: het laten storten van uw betonnen vloer. We kunnen per gewenste afmeting en soort vloer een berekening maken welk soort beton het beste is. We bepalen wat de hoogte moet zijn. Afhankelijk van wat u wil storten zoals een veranda, tuin, vloer in de woning of op een balkon. We hebben veel ervaring met alle verschillende ruimtes.

Voorbereiding

Beton storten is vakwerk. Een goede voorbereiding is essentieel. Hierbij is het belangrijk dat er samen met jou bepaald wordt welke ondergrond belangrijk is. Een vloer met scheuren of als die ongelijk is, is funest voor beton. Soms is het nodig om eerst de ondervloer te egaliseren.

Maatwerk

U kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week eenvoudig beton bestellen, waar en wanneer je wilt overal in Nederland. Het storten van beton wil je in één keer goed aanpakken. Begin daarom goed met ons te bellen. We kunnen door een paar vragen te stellen snel een inschatting maken wat de mogelijkheden zijn. Voor we het beton op jouw werkadres kunnen leveren en kunnen storten, hebben een aantal gegevens nodig. Welke soort beton wil je bestellen en hoeveel? En voor welke toepassing? Deze informatie kun je in de onderstaande 3 stappen vastleggen. Tijdens het invullen krijg je meteen inzicht in wat de totale kosten zijn.

Ook in de avond en in het weekend kun je ons bereiken. Het storten van het beton gebeurt in goed overleg. Wanneer het je uitkomt komen specialisten langs. We hanteren een prijs met m3. De prijs wordt mede bepaald door de dikte en het soort beton. Gewapend beton is duurder van het storten van een vloer.

 

Comments are Closed

Theme by Anders Norén