Algemeen, Online

Bedrijfskleding bestellen voor ieder bedrijf

Bedrijfskleding

Het dragen van bedrijfskleding is en blijft een prima manier om eenheid, herkenbaarheid en veiligheid te creëren binnen je bedrijf. Bedrijfskleding creëert eenheid, want iedereen loopt in dezelfde kleding, zo is iedereen hetzelfde, welke functie er ook uitgevoerd wordt. Bedrijfskleding zorgt natuurlijk voor herkenbaarheid. Een mooi logo op de rug van een jas of een subtiel logo op een borstzakje maken duidelijk welk bedrijf er aan het werk is. En bedrijfskleding zorgt ook voor veiligheid. Denk bijvoorbeeld alleen al aan werkschoenen met stalen neuzen, brandwerende jassen en helmen.
Bedrijfskleding

Bedrijfskleding voor ieder bedrijf?

Het lijkt wat overdreven om in ieder bedrijf bedrijfskleding in te voeren. Op een kantoor bijvoorbeeld. Maar een groot voordeel van vastgestelde kleding is dat je mensen kunt voorschrijven hoe ze eruit zien. Dus wanneer jij je ergert aan spijkerbroeken met hippe gaten en net te blote bloesjes, is het verstandig om eens na te denken over bedrijfskleding voor jouw kantoor. Maar bijvoorbeeld ook voor een bedrijfsuitje is het dragen van dezelfde jassen zeer geschikt. Mensen krijgen dan toch een gevoel van “bij elkaar horen”. Dat zal sneller zo zijn met dezelfde kleding, dan wanneer iedereen eigen kleding aantrekt.

Bedrijfskleding voor herkenbaarheid

Je wilt natuurlijk dat mensen direct aan jouw bedrijf denken als ze bijvoorbeeld een stratenmaker nodig hebben. Dan is het natuurlijk hartstikke slim om je bedrijfsnaam op zoveel mogelijk plekken te publiceren. De bedrijfsnaam staat al op de bedrijfsauto, op borden bij iedere klus, maar kan natuurlijk ook prima op de jassen, shirts en broeken van je werknemers geplaatst worden. Dit kan door middel van applicaties, maar de bedrijfsnaam kan op veel kledingstukken ook prima geborduurd worden. Deze techniek zorgt ervoor dat de bedrijfskleding, ook na veelvuldig wassen, nog keurig netjes is. En dat werkt weer mee aan de positieve indruk die je wilt geven van jouw bedrijf.

Bedrijfskleding voor een vereniging

Ook verenigingen maken veelvuldig gebruik van kleding waar de naam van de vereniging of zelfs het team op staat. Dat kan natuurlijk sportkleding zijn, maar ook gewone polo’s, jassen en andere shirts zijn bij veel verenigingen in trek. Denk bijvoorbeeld aan de EHBO vereniging. Het is bij evenementen van groot belang dat deze mensen van een afstandje herkend kunnen worden. Dit biedt veiligheid, maar ook herkenbaarheid. Veel EHBO verenigingen hebben daarom jassen voor de dienstdoende EHBO-ers. Op deze jassen staat natuurlijk met enorme letters EHBO, maar ook de naam van de lokale vereniging kan toegevoegd worden. Datzelfde geldt natuurlijk voor de shirts en broeken.

Comments are Closed

Theme by Anders Norén