Algemeen

Bedrijfskleding

bedrijfskleding van a kwaliteit

U streeft uiteraard naar een representatieve en ook veilige uitstraling van uw onderneming. Terecht, want straalt uw personeel eenheid uit, dan wordt die eenheid en verbondenheid ook daadwerkelijk versterkt. Bedrijfskleding van A-kwaliteit is bovendien bepalend voor uw imago en dient daarnaast voor extra veiligheid en bescherming. Uiteraard laat u uw logo en bedrijfsnaam op de kleding drukken.

Meteen uw visitekaartje

Vaak wordt bedrijfskleding vooral aangeschaft om de herkenbaarheid te vergroten. Zo is uw personeel ook meteen uw visitekaartje. Klanten moeten eigenlijk meteen kunnen zien dat het werknemers van uw bedrijf zijn die daar aan het werk zijn.  Het geeft bovendien een serieuze en professionele uitstraling en dus is het goed voor het imago.

Kleding die past bij bedrijfskleuren en huisstijl

Gestoken in fraaie bedrijfskleding zal de eenheid onder de medewerkers toenemen. De verbondenheid richting u en uw bedrijf wordt groter en medewerkers worden loyaler. Uiteraard kiest u voor kleding die naadloos aansluit bij uw bedrijfskleuren en de gevoerde huisstijl. Lopen uw medewerkers in fraaie werkkleding, dan zullen potentiële klanten meteen een positief beeld van uw bedrijf hebben. Bedrijfskleding zorg is in bepaalde gevallen zelfs verplicht, de arts in de witte jas is daar een mooi voorbeeld van. In andere beroepsgroepen moet het juist weer extra veiligheid en bescherming bieden, denk in dit kader maar eens aan werkschoenen met stalen neuzen.

Ongekend teamgevoel

In bedrijfskleding met logo voelt ieder personeelslid zich gelijk en zal er een ongekend teamgevoel ontstaan. Bovendien scheelt het uw medewerkers weer in de portemonnee, want zij hoeven immers geen werkkleding meer te kopen. Ook dat gebaar zal door uw trotse personeel bijzonder gewaardeerd worden.

Uw naamsbekendheid wordt groter

Of het nou gaat om T-shirts, poloshirts, sweaters, truien, werkbroeken, jassen, jacks of werkschoenen; u koopt altijd kleding die voldoet aan alle eisen. Dus behalve dat het er fraai uitziet en trendy is, ook de nodige veiligheid en bescherming biedt.  Het is bij bedrijfskleding wel belangrijk dat uw logo of bedrijfsnaam goed tot uiting komt, iets dat u prima met een van de specialisten kunt bespreken. Uiteraard probeert u de kleding wat betreft de kleuren aan te laten sluiten bij de kleuren van uw huisstijl. Dit zal de naamsbekendheid heel snel vergroten. U kunt de kleding laten bedrukken, u kunt ook kiezen om uw bedrijfslogo op de kleding te laten borduren voor als u iets extra’s wilt. Ook wat betreft de bedrukking is er heel veel mogelijk en kan maatwerk geleverd worden. Buiten dat is bedrijfskleding echt een kwestie van maatwerk.

Eerlijke en duurzame kleding

De bedrijfskleding met logo is altijd eerlijke en duurzame kleding en is beschikbaar in heel veel verschillende merken. U kunt de bedrijfskleding online uitzoeken bij Hurricane en die keuze later met een van de specialisten doorspreken en finetunen.  In bedrijfskleding is uw personeel aangenaam herkenbaar. Heel aangenaam zelfs. In bepaalde gevallen is de werkkleding fiscaal aftrekbaar, ook iets dat het nog aantrekkelijker maakt om al uw medewerkers zo snel mogelijk in uniforme werkkleding te steken. Door dat te doen, zet u in op groei van het bedrijf. Omdat loyale medewerkers belangrijk zijn om die groei in te zetten.

Comments are Closed

Theme by Anders Norén