Algemeen

Bedruk beachvlaggen voor jouw bedrijf!

Beachvlaggen

Beachvlaggen, superleuk, maar nooit gedacht dat je die zo universeel kon inzetten! Via een tip van een vriend ben ik op onderzoek gegaan hoe beachvlaggen jouw bedrijf kunnen promoten! Wat ik heb gevonden staat in deze blog, veel leesplezier!

Gepersonaliseerde beachvlaggen voor jouw bedrijf

Een beachvlag bedrukken was nog nooit eerder in mij opgekomen. Ik dacht altijd dat dit alleen geschikt was voor strandtentjes. Maar nu ik erover nadenk, zie ik in steden ook best vaak een beachvlag! Beachvlaggen bedrukken voor je bedrijf is dus helemaal niet zo’n gek idee. Online kun je op verschillende websites een beachvlag laten bedrukken, helemaal zoals jij dat wil. Je kunt een standaard format kiezen en daarin alleen het logo van je bedrijf plaatsen. Maar je kan ook van top tot teen je eigen vlag ontwerpen, tot en met de grote toe!

De beachvlag als origineel reclamemiddel

Zoals ik hierboven al zei denken we vaak dat beachvlaggen vooral door bedrijven die aan het strand zitten gebruikt. Niks is minder waar, hoe meer ik erover nadenk hoe meer plekken ik weet die beachvlaggen gebruiken aan niet-strand-gerelateerde locaties. Ook als ik in steden ben vallen beachvlaggen me opeens overal op! Het is dan ook een geniale manier om reclame te maken. Je bedrijf valt direct op, want je kunt niet aan zo’n vlag ontkomen. Ook straalt een beachvlag vrolijkheid maar toch professionaliteit uit. Zeker als je bedrijf zich in een pand bevindt waar meerdere bedrijven omheen zitten, is een beachvlag of twee buiten bij de entree de perfecte manier om op te vallen. Haast net zo succesvol als van die waaiende poppen, maar dan wat duurzamer in gebruik! Wat de beachvlag zo universeel maakt is dat hij altijd zichtbaar is, ook als het niet waait. Wat dat betreft is het alleen al een vooruitgang op de traditionele vlag. Tegenwoordig worden vlaggen gebruikt voor winkels, restaurants, verenigingen, beurzen, markten en evenementen.

Ook allerlei accessoires voor beachvlaggen

Tegenwoordig krijg je de beachvlaggen zo mee in een draagtas. In deze tas passen de stokken, het voetje en de vlag zelf natuurlijk. Zo kun je de vlag of vlaggen altijd meenemen. Dit maakt je investering extra veel waard, want als je als winkel of bedrijf een keer naar een beurs gaat, kun je je vlag gewoon ook daar gebruiken als reclame! Naast de draagtas zijn er ook andere accessoires voor beachvlaggen. Denk aan een grondboor om de vlag goed vast te zetten, een kruisvoet met waterzak of een watercontainer in combinatie met een parasolvoet. Welke voet je wanneer kiest, kun je het beste overleggen met de website waar je besteld. Geef aan wat je van plan bent voor de locatie, qua winderigheid, en zij zullen je helpen!

Comments are Closed

Theme by Anders Norén