Algemeen

BBQ workshop volgen met het hele bedrijf

bbq workshop

Groepsuitje? Volg een BBQ workshop

Iedereen kent het wel, zoeken naar een uitje dat voor de hele groep leuk is. dit kan voor vrienden zijn, een personeelsuitje of voor een vereniging. Er zijn maar weinig dingen die iedereen leuk vindt.  Een BBQ workshop is dan misschien wel het perfecte idee waar iedereen blij van wordt.  voor elk soort bedrijf is een BBQ workshop een goed idee. Het is een gezellige groepsactiviteit met een ( meestal) lekker resultaat. Wat je van een BBQ workshop kan verwachten lees je hier.

In elk seizoen een BBQ workshop

Niet alleen in de zomer is een BBQ workshop een goed idee. Ook in alle drie de andere seizoenen kun je gewoon een BBQ workshop volgen met je collega’s. er zijn verschillende bedrijven die workshops organiseren voor groepen. En als de workshop het hele jaar door gegeven kan worden is eigenlijk niets dat je tegen zou moeten houden. Waar je thuis of bij vrienden alleen in de zomer gaat barbecueën kan dat met een workshop op elk moment. Iedereen zal er blij mee zijn om in een ander seizoen te genieten van de smaak van de barbecue.

Hoe werkt zo een BBQ workshop?

Er zijn BBQ workshops voor de gevorderde en beginnende barbecue kok. Tijdens een bedrijfsuitje zal het hoogstwaarschijnlijk zo zijn dat de workshops voor beginners worden gevolgd. Er wordt uitgelegd wat de bedoeling is. Daarnaast wordt er een demonstratie gegeven van wat er gedaan moet worden. wanneer alles duidelijk is, mag de groep beginnen met het klaarmaken, kruiden en barbecueën van het eten. Uiteraard is het de bedoeling dat de groep na afloop van het barbecueën ook geniet van de eigen kookkunsten. Tijdens de masterclass wordt er gebruik gemaakt van de Kamado barbecue. Je leert dan ook hoe je zelf op zo een barbecue kunt koken. Na het volgen van de masterclass ga je dus vol kennis weer naar huis.

Online een BBQ workshop arrangeren

Het is zeer eenvoudig om online een workshop als bedrijfsuitje te regelen. Binnen no time heb je zo misschien wel het meest leuke bedrijfsuitje geregeld. Het enige wat dan nog verstandig is om te doen, is het inlichten van je collega’s. het is natuurlijk wel zo handig als ook iedereen weet van het personeelsuitje dat er aan zit te komen af weet. Een leuk uitje om samen met het hele bedrijf te doen is het volgen van een BBQ workshop.

Comments are Closed

Theme by Anders Norén