Algemeen

Agrarische transportbanden

Transportbanden in de agrarische sector zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, breedtes en hoogtes. De band is vaak van rubber gemaakt en draait door een aandrijfrol die wordt aangestuurd door een elektromotor.

Waar moet een elektromotor aan voldoen volgens de wet?

Één elektromotor moet voldoen aan de IEC-normen. IEC staat voor International Electrotechnical Commission. Deze organisatie is één van de drie wereldwijde organisaties die internationale normen over elektronische apparaten publiceert, ontwikkelt en goedkeurt. De IEC-normen worden gebruikt om elektrische producten efficiënter te maken.

Waar wordt een transportband voor gebruikt?

Een transportband in de landbouw wordt gebruikt voor het transporteren van aardappelen. De aardappelen worden één voor één op de op de transportband geplaatst en daarna vaak in een doseer hopper geplaatst.

Transportband kopen, waar kan dat?

Er zijn vele leveranciers die landbouwmachines leveren aan boeren, maar ben je op zoek naar hoogwaardige landbouwmachines voor een betaalbare prijs, ga dan naar Transportband kopen bij Van Trier. Zij beschikken over een breed assortiment en bieden hoogwaardige kwaliteit transportbanden, maar ook doseer hoppers, duobanden, transportbanden, hallenvullers, kistenvullers, stortbakken en trechters.

Wat kost een transportband?

De prijzen verschillen erg veel, dat komt door de verschillen in maten, breedte, hoogte en of het overdekt is. Ben je er nog niet zeker van welke transportband nu het beste bij jouw bedrijf past, neem dan gerust contact op met  Van Trier Europe, Zij kunnen perfect inschatten welke transportband nu het best bij jou past op basis van de hectare grond en jouw ervaring als boer. Een transportband van vijftig centimeter breed, vier meter lang en een kleine drie meter hoog kost rond de €4.000. Deze is geschikt voor boeren met enkele hectare grond. een van de duurdere transportbanden die Van Trier Europe aanbiedt is de Breston ZG13-120. Deze heeft een band die je op een op verschillende snelheden kan laten draaien, is dertien meter lang, ongeveer één meter breed en heeft een capaciteit van achttien honderd ton per uur.

Comments are Closed

Theme by Anders Norén